*** Водещите вечерни новини на 11 март ***   Двама високопоставени руски

...
*** Водещите вечерни новини на 11 март ***
 
Двама високопоставени руски
Коментари Харесай

Водещите новини! Руски топразузнавачи арестувани по заповед на Путин заради провал? Кремъл обявява Facebook за екстремистки

*** Водещите вечерни вести на 11 март ***

 

Двама високопоставени съветски разузнавачи са били задържани по заповед на съветския президент Владимир Путин, заяви израелската медия мигнюз.

Според информацията на мигнюз президентът и висш главнокомандващ не е бил удовлетворен от тяхната работа, довела до неуспеха на експанзията.

По-рано през днешния ден депутатът от Народното събрание в Киев Фьодор Вениславски съобщи, че в съветската войска, настояща в Украйна, се образуват заградителни отряди. " Разполагаме с информация, че въпросните бойни единици се основават, с цел да попречат на съветските бойци да отстъпват под натиска на нашите сили ", сподели членът на комисията по национална сигурност и защита във Върховната рада.

УНИАН напомни, че заградителни отряди са употребявали руските въоръжени сили по време на Втората международна война. Снабдени неведнъж с по-добро оръжие бойци, са насочвали дулата към другарите си, биещи се на първа фронтова линия против хитлеристите.

***

То от какъв брой други неща има да се срамува…

При по-задълбочен прочит на думите на Песков излиза, че да си руснак, значи да си за война. Това добре разказва кремълската политика и тая прословута „ богата психика “. 

***

Междувременно желаят да разгласят Фейсбук и Instagram за екстремистки, а компанията майка – Meta, за екстремистка организация…

***

Светът наподобява все едно невидима мощ е блъснала съветска психиатрична болница и пациентите са избягали в Кремъл, само че в този момент има и тази вест:

***

***

Руският президент Владимир Путин съобщи в петък, че има избрани позитивни промени в руско-украинските договаряния.

***

Зеленски пък вижда тези позитивни промени по този начин:

***

Няма изясненост каква…

***

Руснаците изгубиха още един военачалник. 

***

Нищо изненадващо тук

***

След края на неофициалния Европейски съвет, който се организира във Франция, по-късно през днешния ден министър-председателят Кирил Петков отпътува за Турция.

Българският министър председател ще взе участие във второто издание на Международния дипломатически конгрес в Анталия.

***

„ България беше водещата страна, която предложи план за разискване на общ кохезионен споделен фонд за бежанците от Украйна по този начин, че европейското семейство дружно да може да заплати разноските на тези бежанци, а не всяка страна да се оправя поединично. Европейската взаимност е доста значима в този миг. Получих огромно утвърждение. Европейска комисия ще се задейства в идващите дни, с цел да може тези разноски, които сега всяка страна заплаща сама,да бъдат покрити от Европейска комисия дружно. Трябва да го създадем по транспарантен метод. не да се дава на държавните управления, а на всеки емигрант дневно за някакъв интервал ", изясни министър-председателят.

***

Докато Русия май се пробва да направи втори сезон на „ Чернобил “, Япония си спомня 11 години от „ Фукушима “. 

***

Голяма част от популацията е удовлетворена

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР